Slank door microbewegingen

Eva van Zeeland

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Slank door microbewegingen

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490783365, geïllustreerd, 144 blz., June 2012
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 316 gram.

Uitgever: Reality Bites Publishing B.V.

illustrator: Laura de Haan Fotografie

beschrijving

Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare levensstijl waardoor je op een natuurlijke manier aan jouw dagelijkse portie bewegen toekomt en daarbij extra calorieën verbrandt. Het kost je geen geld, je hoeft er geen extra tijd voor vrij te maken en je gaat er niet van zweten. Het is daarom dé oplossing voor de drukbezette vrouw met een hekel aan de sportschool.

In het boek Slank door MicroBewegingen krijg je heldere informatie over MicroBewegen in MicroTijd, de rol die je spieren hierbij spelen, de beïnvloeding van je stofwisseling en natuurlijk tal van MicroBewegingen voor in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, onderweg en op kantoor.
Het boek is inclusief de 21-dagen MicroBewegingen Challenge, de manier om MicroBewegen ongemerkt aan je levensstijl toe te voegen. Het blijvend resultaat is een slank, fit en gezond lichaam.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Eva van Zeeland is een actieve ondernemer en moeder van een tweeling. Na 15 jaar ervaring in de fitnessbranche en het volgen van een opleiding orthomoleculaire geneeskunde startte Eva in 2011 haar tweede bedrijf Miss Natural Lifestyle waarin haar passie voor een natuurlijk leven duidelijk naar voren komt. Als leefstijlinspirator ontwikkelde zij de afgelopen jaren verschillende cursussen en online boeken over biologisch, suikervrij en schoon eten. Eva werd met Miss Natural Lifestyle genomineerd voor de Telegraaf Vrouw Award in de categorie 'Gezond & Fit'.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.