Alle dieten

kies het dieet dat bij jou past

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alle dieten

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490783228, geïllustreerd, 500 blz., December 2010
Formaat: 24.1 (h) x 16.7 (b) x 4.3 (d) cm. Gewicht: 872 gram.

Uitgever: Reality Bites Publishing B.V.

beschrijving

Onze lijn houdt ons voortdurend in de ban. Zowel ons uiterlijk als onze gezondheid varen wel bij het juiste gewicht. Toch lijkt het er op dat het ultieme dieet nog niet is ontdekt, want steeds opnieuw ontstaan er nieuwe methodes. Is dat omdat we te weinig zelfdiscipline hebben of omdat er gewoon geen afslankmethode bestaat die voor iedereen geschikt is?
De samenstellers van dit boek gaan uit van dit laatste principe: uw levensstijl is immers niet dezelfde als die van uw buurvrouw en uw collega heeft een totaal andere smaakvoorkeur dan u. U leeft ook niet zoals uw neef of tante. Bovendien ziet u uzelf niet heel uw leven lang hetzelfde eten om maar op gewicht te blijven.
Daarom is er nu dit boek: het biedt een overzicht van de beste en bekendste diëten die ooit ontwikkeld zijn. Zo kunt u zelf uitmaken welk dieet het best past bij uw karakter, uw type en uw levensstijl van het moment. Wordt u het gekozen dieet op gegeven moment beu, dan kunt u naadloos overschakelen naar een ander. Nooit kon u uw gewichtscontrole zo moeiteloos integreren in uw leven.
Succes met uw blijvend slanke lijn.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.