De wraak van Bernan

Mark Doornbos

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De wraak van Bernan

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490767938, 456 blz., March 2015
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 633 gram.

Uitgever: Zilverbron

serienaam/reeks: De kronieken van Cromrak

redactie: Thirza Meta

beschrijving

De ork Cromrak heeft een bonte schare vrienden om zich heen verzameld. Zo zijn er de jager Kendar, de sjamaan Varok, de dappere krijgster Daryliah, de Spharoceen Ramaoh en de kikvorsergeneraal Kwidrick. Zij vergezellen Cromrak naar het mensenrijk Thenamia, op zoek naar de vuurorchideeën, het laatste ingrediënt dat nodig is om de gruwelijke Sluipplaag te kunnen tegenhouden.

Al snel blijkt dat deze uitdaging vele malen groter is dan ze verwacht hadden. De roversleider Bernan is van plan zich te wreken op zijn aartsvijand, de koning van Thenamia, en tegen wil en dank wordt Cromrak volop bij deze vete betrokken. Hij wordt gedwongen tot dubieuze samenwerkingen om zijn doelen te kunnen bereiken, met onder meer de mysterieuze Sluipschutter, de geniepige kobold Roodschub en de menselijke lijfwacht Ethan.

Zal het Cromrak lukken de vuurorchideeën te vinden? En wat is nu precies de oorzaak van de gruwelijke Sluipplaag? Terwijl Cromrak wanhopig probeert zijn moeder en zijn volk te redden, tikt de tijd onverbiddelijk door...


OVER DE AUTEUR:

Mark heeft zich na zijn afstuderen als Gedrag en Neurowetenschapper laten omscholen tot software test engineer. Hij is geïnteresseerd geraakt in het fantasy-genre tijdens zijn studie, toen hij vaak met vrienden afsprak om fantasy games te spelen. Na zijn studie is hij begonnen met het schrijven aan een eigen serie boeken over de ork Cromrak, met als doel om dit ras van klassieke fantasy slechteriken eens in een ander licht te plaatsen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.