Jills talisman

Dieter Ryckewaert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jills talisman

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789490767761, 238 blz., October 2014
Formaat: 21.2 (h) x 13.7 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 339 gram.

Uitgever: Zilverspoor

redactie: Cocky van Dijk

beschrijving

Jill woont samen met haar ouders in Greenwood. Ze droomt van een vrij leven, ver weg van de Zienersfamilie en hun tirannieke bewind. In de dokterspraktijk van haar vader werkt ze aan haar toekomst en vindt ze enig geluk.

Wanneer haar geboorteland Latana op een dag door Cerynese soldaten, die zichzelf 'Hellestrijders' noemen, wordt aangevallen, spat haar fragiele bubbel van geluk uiteen. Jill wordt samen met haar broer opgeroepen om hun vaderland te verdedigen, maar de strijd is tevergeefs. Latana valt en de hel breekt los.

Zodra de Hellestrijders al moordend door de straten van Greenwood trekken, wordt Jill door haar vader in veiligheid gebracht. Aan boord van de Sabriëlle kan ze naar het woud vluchten, maar haar ouders en broer blijven achter. Gekweld door tergende pijn en hopeloosheid ziet Jill geen uitweg meer. Ze beslist om een eind aan haar leven te maken.

Sam, een strijder uit het Vrijheidspact, wordt haar redding. Op het dek van de Sabriëlle beseffen beiden dat alleen samenwerken en vertrouwen in elkaar voor een uitweg kan zorgen. Achterna gezeten door de Hellestrijders beginnen ze een strijd tegen de klok, met slechts één doel: de hel van Latana ontvluchten...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dieter Ryckewaert (1984) is al zijn hele leven geboeid door het fantastische genre. Na zijn studies beseft hij dat schrijven meer betekent en stort zich op zijn hernieuwde passie. Inspiratie vindt hij tijdens het reizen naar andere landen. Verschillende culturen en hun rijke geschiedenis brengen hem uiteindelijk op het idee van `Jills Talisman, een beklijvende roman met een stevige knipoog naar onze eigen wereld.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.