Aquitanie

Coen Reuvers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Aquitanie

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789490767709, 288 blz., June 2014
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: Zilverspoor

serienaam/reeks: Sprokenpoorten

redactie: Jos Weijmer

beschrijving

"Opeens krijgt hij een gevoel dat er iets mis is. Rondspeurend fietst hij langzaam verder en voorbij de bocht ziet hij plots wat hij al vanaf het begin verwacht en gevreesd heeft. Midden op het pad zit een lelijke behaarde trol, met flappende varkensoren, een paar gigantische voeten en een neus waar je met gemak twee tennisballen in kunt opbergen."

Vele eeuwen lang geloofden mensen onvoorwaardelijk in sprookjes en magische verhalen en dankzij deze oerkracht zijn al die bijzondere figuren en hun nakomelingen tot leven gekomen op een van de continenten in Sprokenland.

Helaas wordt het bestaan van deze geheime spiegelwereld ernstig bedreigd door De Vervaging. Een onheilspellende ziekte die ontstaan is nadat steeds meer mensen alleen nog maar wilden geloven in wat ze met hun eigen ogen konden zien of met hun eigen handen konden aanraken.
In dit eigentijds, magisch-realistisch eerste deel van 'Sprokenpoorten' raken Alexander en India steeds meer verstrikt in levensgevaarlijke en bijna onoplosbare problemen als ze op zoek gaan naar een laatste redmiddel tegen de dreigende Vervaging.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.