Aiya's strijd

Jolien Tonnon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Aiya's strijd

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490767525, 392 blz., March 2014
Formaat: 21.1 (h) x 13.5 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 552 gram.

Uitgever: Zilverbron

redactie: Cocky van Dijk

beschrijving

Aiya groeit op bij vrijheidsstrijders, die hun land van het juk van grootheer Vicor willen bevrijden. Wanneer Aiya ziet hoe haar geliefde op gruwelijke wijze door Vicors soldaten wordt afgeslacht, zweert ze wraak.

Als de rebellen horen van plannen voor een magische aanval waarmee de grootheer hen voorgoed wil vernietigen, besluiten ze Aiya als spion naar het hol van de leeuw te sturen. Aiya grijpt die gevaarlijke missie met beide handen aan. Zo kan ze niet alleen de aanvalsplannen onderscheppen, maar hoopt ze ook dicht genoeg bij de Vicors te komen om haar geliefde te wreken.

Vermomd als edelvrouwe weet zij het kasteel binnen te dringen. Tijdens haar zoektocht naar de aanvalsplannen doet ze echter een verbijsterende ontdekking, die haar voor een onmogelijke keuze stelt. Zal Aiya in staat zijn te kiezen of zal haar wraaklust voor haar beslissen?

In een bestaan vol intrige en bedrog, waar elke keuze een dodelijke prijs heeft, is Aiya's Strijd nog maar net begonnen.

Jolien Tonnon schept een wereld waarin de grenzen tussen goed en kwaad langzaam maar zeker vervagen. Aiya's Strijd is een roman over mensen die hun leven door het lot laten bepalen, en zij die het in eigen hand nemen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.