Dwaze dates of echte liefde

Krista van der Hulst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dwaze dates of echte liefde

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789490767433, February 2014
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: Zilverspoor

redactie: Cocky van Dijk

beschrijving

Lieke, een 28 jarige tekstschrijfster bij een vrouwenblad, moet een nieuwe start maken na de verbroken relatie met haar vriend Mark. Haar vriendinnen Andrea (de naïeve katten- en kindervriend) en Natasha (de mannenvreter) proberen haar te helpen. Gedrieën stappen ze middenin de soms hilarische wereld van versieren en versierd worden.

Terwijl Lieke wegwijs probeert te worden in een doolhof van daten, mannen en seks, worstelt ze met haar positie op haar werk. Ze krijgt de kans van haar leven, maar die kan ze pas waar maken als ze onder ogen ziet wat ze mist. De positie in haar waterpoloteam staat onder druk, evenals de relatie met haar ouders.

Lieke gaat op zoek naar antwoorden die allesbepalend zijn en moet heel wat kikkers kussen om te ontdekken wie er bij haar past... en wat ze wil in het leven en de liefde.

Dwaze dates of echte liefde: een roman met een lach en een traan over grote liefdes, vriendschap en ambitie die je doet meeleven met de sympathieke heldin. Herkenbaar, romantisch en een beetje stout.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.