Het vergeten rijk

Latoya Moirae

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het vergeten rijk

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789490767266, 220 blz., July 2013
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 342 gram.

Uitgever: Zilverspoor

serienaam/reeks: Yougian

redactie: Cocky van Dijk

beschrijving

Vele eeuwen na Allyn en Aryn is de wereld sterk gemoderniseerd. Niemand gelooft meer in de magische verhalen van vroeger, laat staan in half-Harpijen. Behalve de zeventienjarige Lynn.

Wanneer zij met haar tweelingbroer Cain en een groepje klasgenoten de mergelgrotten van Aborino bezoekt, stort er een gang in en komen broer en zus vast te zitten in het donkere ondergrondse gangenstelsel. Als ze eindelijk na vele uren een uitweg vinden, belanden ze in een gebied dat Lynn maar al te goed kent uit haar lievelingsboeken: de Kristalbergen.

Lynn en Cain maken kennis met de laatste overgebleven half-Harpijen en sluiten zelfs vriendschappen. Maar er heeft een vreselijke oorlog gewoed tussen mens en half-Harpij en niet alle half-Harpijen zijn gecharmeerd van hun komst. Hun leider, Torin, wil de tweeling niet laten gaan, uit angst dat de mens hun leefgebied ontdekt.

Dan is er nog de vreemde, groene hanger die Lynn draagt. Zijzelf heeft geen enkel benul van de krachten die er in schuilgaan, maar als bepaalde figuren er achter komen, is het leven van Lynn, Cain en de half-Harpijen opeens niet zeker meer.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.