Het indigo van de dood

Patrick Brannigan

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het indigo van de dood

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789490767259, 216 blz., July 2013
Formaat: 21.2 (h) x 14.7 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 342 gram.

Uitgever: Zilverspoor

redactie: Okke de Jong

beschrijving

In deze verhalenbundel met urban weird, horror, erotische steampunk, science fiction, en Keltische en epische fantasy voert Patrick Brannigan iedere liefhebber van spanning, mysterie en het fantastische over de grenzen van de menselijke verbeelding.

In 'Het indigo van de dood' ontmoet Kaperkapitein Pier Dijkshoorn een vrouw die hem vervloekt met het indigo van de dood. Een voodoopriester belooft hem te genezen, op voorwaarde dat Pier een afgodsbeeld vindt. Zal Pier er in slagen aan het indigo te ontkomen?

'Meeslepende stijl, overtuigende verteltoon, ijzersterke sfeer.' - Natalie Koch

'Echte schoonheid zit van binnen' verhaalt over een spuuglelijke biochemicus die met DNA klooit, een chimpansee die van dansen houdt, een irritante robot en een wondermooie studente... Dat kan nooit goed gaan. Of wel?

'IJzersterk, swingend en gewoon VET verhaal.' - Thomas Olde Heuvelt

In 'De weg der eerzucht' volgt een dienaar zijn meester naar de kust van het 17e-eeuwse Noord-Afrika. Zal zijn meester vinden wat hij begeert? Of zal hij luisteren naar zijn geweten en opstaan tegen demonische krachten?

'Aantrekkelijke schrijfstijl (...) ideale sfeerschepping (...) goed uitgediepte, geloofwaardige personages.' - Fantasywereld.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.