De zilveren wolvin

Roselynd Randolph

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De zilveren wolvin

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490767198, geïllustreerd, 376 blz., April 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Zilverspoor

serienaam/reeks: De boeken van de Varulven

redactie: Cocky van Dijk; Jos Weijmer

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Judith, een ingedutte Weerwolvin van veertig, ontdekt na de dood van haar oom dat ze familie heeft in Winterking, een alternatieve leefgemeenschap voor Weerwolven in Canada.
Ze besluit een vlucht te boeken voor de vakantie van haar leven. Dat lijkt te lukken, als ze letterlijk Ontwaakt en voor het eerst een Jachtpartij meemaakt.

Maar dan wordt ze beschuldigd van moord en betaalt het dorpje een vreselijke prijs voor haar aanwezigheid. Er zit voor Judith niets anders op dan de handen uit het vachtje te steken en de vijand het hoofd te bieden. Een vijand die, zo blijkt, uit eigen gelederen komt.
Als ze dan ook nog wordt ontvoerd en oog in oog komt te staan met haar dood gewaande vader, wacht haar de zwaarste beproeving van haar leven.

Maar Judith zou Judith niet zijn, als ze niet op geheel eigen wijze afrekent met haar demonen en iedereen die haar een kwaad hart toedraagt. Ze krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek, maar betaalt een zware prijs door te kiezen voor haar hart en een heel nieuw leven.

Deze dark fantasy in de traditie van True Blood bewijst dat het leven ook voor Weerwolven bij veertig begint.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De zilveren wolvin

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Weerwolvin Judith ontdekt na de dood van haar oom dat ze familie heeft in Winterking, een alternatieve leefgemeenschap voor Weerwolven ...

Meer boekennieuws op Facebook.