De erfdrager

Olga Maria Berger

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De erfdrager

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490767174, 384 blz., April 2013
Formaat: 21.2 (h) x 14.8 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 574 gram.

Uitgever: Zilverspoor

redactie: Jos Weijmer

beschrijving

De Erfdrager is het verhaal van mensen van uiteenlopende pluimage die op een door de geschiedenis beladen stuk grond wonen. De verhalen van vroeger en nu worden verbonden door een oeroude eik op het terrein.

We volgen twee generaties bewoners, wiens levens vervlochten raken door de eik en hun eigen geheimen. Al snel blijkt dat de eik een gewelddadige geschiedenis heeft, iets wat sommige bewoners van het terrein schijnt te beïnvloeden.

Gebeurtenissen escaleren terwijl een oeroud en geheim vrouwengenootschap op zoek is naar een boek dat de verhalen van de eik beschrijft tot ver terug in de tijd. Een boek waardoor we niet alleen leren over de eik en zijn naaste bewoners, maar ook over de hele regio en onze voorouders. Een boek dat voorbestemd is voor "De Erfdrager".

Al deze verhalen vervlechten zich waarbij levens botsen, samenkomen en verloren gaan. De Erfdrager is een mysterie dat handelt over moord en intrige, maar bovenal is het een verhaal over mensen, met al hun goede en slechte eigenschappen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.