De kettingen van Amarath

J. Sharpe

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kettingen van Amarath

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789490767099, geïllustreerd, 320 blz., September 2012
Formaat: 21.0 (h) x 14.9 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 487 gram.

Uitgever: Zilverspoor

serienaam/reeks: Territoria

redactie: Jos Weijmer

beschrijving

Een duister tweeluik in de stijl van 'De Scherpschutter' en 'De Talisman'

Net als de jonge agente Cindy de dood van haar familie verwerkt heeft, belt iemand haar om te zeggen dat hij haar zusje in zijn macht heeft. Dit is het begin van een bizarre reeks gebeurtenissen waarbij mysterieuze figuren Cindy naar het leven staan. Uiteindelijk komt ze terecht in Territoria, een wereld die achter de onze verscholen gaat en waar de strijd tussen goed en kwaad al gestreden is... en het kwaad heeft overwonnen.

Noodgedwongen sluit Cindy zich aan bij een kleine en kleurrijke groep lieden, die hopen dat Cindy de voorspelde verlosser is. Cindy op haar beurt wil maar één ding: haar zusje vinden en aan deze nachtmerrie ontsnappen. Terwijl de leden van de groep stuk voor stuk het onderspit delven, doen haar vijanden Cindy een voorstel: het leven van haar zusje in ruil voor de kettingen die hen almachtig zullen maken.

Cindy ontdekt dat niets is wat het lijkt in het door duisternis verstikte Territoria. Kan ze zichzelf nog wel vertrouwen? Haar keuzes zullen bepalen hoe zij herinnerd zal worden. Als verlosser... of verrader.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.