Geboren in licht

Kim ten Tusscher

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geboren in licht

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789490767037, 304 blz., April 2012
Formaat: 21.1 (h) x 15.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 451 gram.

Uitgever: Zilverspoor

redactie: Jos Weijmer

beschrijving

OM DROMEN TE VERWEZENLIJKEN, ZULLEN NACHTMERRIES WERKELIJKHEID WORDEN

In deze conclusie van de Lilith-trilogie vindt Lilith tijdens haar zoektocht naar een van de draken meer dan waar ze op gerekend had. De steeds ambitieuzere Ferhdessar en Kasimirh zetten intussen hun oude vete voort ten koste van de bevolking van Merzia. Terwijl hun strijd tot uitbarsting komt, keert Lilith terug. Niemand kan echter vermoeden welke verstrekkende gevolgen haar keus zal hebben.

REACTIES OP DE EERDERE TWEE DELEN

"Een prachtige optekening van de ontwikkeling van een jonge vrouw die grote machten bezit, maar tegelijkertijd kwetsbaar is. Het verhaal brengt haar hunkering naar onafhankelijkheid, maar ook haar behoefte om haar plaats in de wereld te vinden, op indringende wijze in beeld."
- - Adinda Volkers over Gebonden in Duister

"Prachtig fantasyverhaal dat nergens verveelt, kleurrijk is weergegeven en veel diepgang heeft. Voor liefhebbers van het genre is dit boek zeker een aanrader!"
- - Spentakel over Gebonden in Duister

"De spanning en de dreiging zijn op elke pagina voelbaar."
- - Fantasyboeken.org over Verbroken in Schemer

Geboren in Licht is de vierde roman van Kim ten Tusscher en vormt tevens het slotstuk van de memorabele Lilith-trilogie.

Kims boeken onderscheiden zich omdat de verschillende conflicterende partijen niet als 'goed' of 'slecht' te classificeren zijn. Het is aan de lezers om te bepalen met wie ze het meeste affiniteit hebben, maar in de tijd van oorlog waarin Lilith leeft, houdt niemand schone handen, noch is iemand puur slecht.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.