Heldin op klompen

vrolijke liefdesroman

Sandra Berg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Heldin op klompen

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789490763060, 224 blz., November 2010
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 259 gram.

Uitgever: Cupido

serienaam/reeks: Grand Hotel Victoria

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Sandra Berg, die zich afspeelt in het super-de-luxe Grand Hotel Victoria. Daar is het een komen en gaan van beroemdheden, zakenlieden en rijke toeristen, die in alle rust willen genieten van de indrukwekkende Zweedse natuur.

Ook schrijfster Abigail Roodt behoort tot de gasten. Abigail heeft veel succes met haar liefdesromans, maar in haar eigen drukke leven is er weinig tijd voor romantiek en avontuur. Tot ze in de hotelbar ontdekt dat haar grote idool Kjel Karlsson in gevaar is.
Als een echte romantische boekenheldin besluit Abigail om haar held te redden.
Maar al snel raken fantasie en werkelijkheid helemaal in de knoop en Abigail komt erachter dat heldendom in het echte leven niet bepaald over rozen gaat...

Natuurlijk leven we ook mee met de vaste personeelsleden en is er daarnaast genoeg te lachen in het chique hotel.

In de reeks Grand Hotel Victoria verschenen:

* Heldin op klompen (1)
* Buitenbeentjes (2)
* Speurneus op hakken (3)
* Lief en Leed (4)
* Zwervers en Prinsessen (5)

Elke roman heeft haar eigen unieke hoofdpersonen en een afgerond verhaal, waardoor iedere roman ook zelfstandig gelezen kan worden.
Echter, het wel en wee van de vaste personeelsleden van het hotel kronkelt als een rode draad door de boeken heen. Het is daarom leuker om deze reeks in volgorde van verschijnen te lezen.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingEen vrolijke liefdesroman van topschrijfster Sandra Berg!

In het superdeluxe Grand Hotel Victoria is het een komen en gaan van beroemdheden, zakenlieden en rijke toeristen, die in alle rust willen genieten van de indrukwekkende Zweedse natuur.
Ook schrijfster Abigail Roodt behoort tot de gasten. Abigail heeft veel succes met haar liefdesromans, maar in haar eigen drukke leven is er weinig tijd voor romantiek en avontuur.
Tot ze in de hotelbar ontdekt dat haar grote idool Kjel Karlsson in gevaar is. Als een echte romantische boekenheldin besluit Abigail om haar held te redden.
Maar al snel raken fantasie en werkelijkheid helemaal in de knoop en Abigail komt erachter dat heldendom in het echte leven niet bepaald over rozen gaat...

Sandra Berg heeft al heel wat prachtige titels op haar naam staan. Ze schrijft vlotte tijdschriftromans, spannende thrillers en heerlijke liefdesromans, die bij diverse toonaangevende uitgevers verschijnen. Sandra woont en werkt in Zweden.
Meer info over Sandra Berg op www.sandraberg.nl
Meer info over uitgeverij Cupido op www.uitgeverijcupido.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Heldin op klompen

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
In het superdeluxe Grand Hotel Victoria is het een komen en gaan van beroemdheden, zakenlieden en rijke toeristen, die in alle rust willen ...

Meer boekennieuws op Facebook.