Rijden onder spanning

waarheen met de elektrische auto

Rijkert Knoppers

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490758035, geïllustreerd, 175 blz., June 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Siemes, Uitgeverij

beschrijving

Waar gaat de elektrische auto heen? Voor sommigen is de emissieloze auto een antwoord op de almaar stijgende olieprijs of op de mondiale milieuproblematiek. Voor de ander is het luchtfietserij. Wat weinigen beseffen is dat de elektrische auto niet iets is van de toekomst. Een stille revolutie vindt plaats binnen de auto-industrie waar steeds meer elektrische modellen van de band rollen.

Maar wat weten we eigenlijk van de elektrische auto? Hoe werkt het en wat vraagt het? En rijden we straks op elektriciteit uit accu's of leveren brandstofcellen de benodigde stroom? Net als de benzineauto zal ook de elektrische auto zijn stempel drukken op de indeling van ons land en de wijze waarop wij kijken naar mobiliteit.

Van laadstations tot actieradius, van accuruil tot brandstofcel, dit boek behandelt alle facetten van het ontstaan, de ontwikkeling en de toekomst van de elektrische auto in Nederland en daarbuiten.

"Op een toegankelijke manier beschrijft Knoppers de geschiedenis, techniek, praktijk en toekomst van elektrische auto's. Voor iedereen die iets met elektrische auto's heeft of wil is dit boek een absolute aanrader."

Ton Rombouts, voorzitter E-Laad Nederland

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.