Puur & Vegetarisch

180 eenvoudige recepten uit de Avalonkeuken

Tine Tomme; Marijke de Coninck

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Puur & Vegetarisch

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490738013, geïllustreerd, 178 blz., July 2010
Formaat: 22.8 (h) x 21.2 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 667 gram.

Uitgever: Epo, Uitgeverij

redactie: Jan Heyvaert

beschrijving

Heerlijke ciabatta met tofupesto en gekarameliseerde champignonplakjes, selderrisotto, bloemkoolcurry, trio van gepocheerde peren, ...
Wil je gezonde en verrukkelijke gerechten op tafel brengen? Met dit boek kan je meteen aan de slag, zonder vlees, zuivel, toegevoegde suiker, en meestal ook glutenvrij.
Auteur Tine Tomme baat restaurant Avalon sinds enkele jaren uit, met haar man Kevin Storms. Ze geeft ook kooklessen. Op verzoek van klanten en cursisten zette zij deze evenwichtige, gezonde, leuk ogende en bovenal lekkere recepten op papier. Prachtige foto's illustreren de recepten.
De 180 recepten zijn helder ingedeeld in zes hoofdstukken: van sausjes tot nagerechten. Tine stelt ook veertien maaltijdcombinaties voor: een evenwichtige mix van recepten uit het boek, telkens met een extra tip voor wie de maaltijd nog wat uitgebreider wil maken. Het boek bevat bovendien een schat aan kooktips, verspreid over heel het boek. Op welk gerecht zijn kinderen bijvoorbeeld verlekkerd of hoe kun je een gerecht aanpassen naar je smaak?
"Ik wil mijn passie voor koken met anderen delen", schrijft Tine Tomme in het voorwoord. Als kers op de taart geeft ze het recept voor de nectarine-notentaart prijs. "Heel wat mensen vroegen me afgelopen zomer naar het recept."

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.