Feest!

Marcel Verreck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Feest!

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490548346, 320 blz., April 2019
Formaat: 20.3 (h) x 12.9 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 381 gram.

Uitgever: Artnik Uitgaven

serienaam/reeks: De zeven Deventer moordzaken

illustrator: Hans Stempher

trefwoorden: de ijsselloop de zeven deventer moordzaken detective deventer moordzaak komische thriller martin taal rechercheur

beschrijving

Terwijl inspecteur Martin Taal en zijn collega Charlotte Groot Kormelink trainen voor de jaarlijkse IJsselloop, is Deventer in de ban van het 1250-jarig bestaan. Dan wordt het feestjaar verstoord door een aantal gruwelijke gebeurtenissen tijdens verschillende evenementen. Hoe leuk is het jubileumjaar nog? Waarom wordt de historische stad Deventer zo geteisterd? Wat voert de eigenaardige componist van het feestlied in zijn schild? Welke rol speelt Hanze-concurrent Zwolle? En hoe moet het straks met de IJsselloop?

In ‘Feest!’, het nieuwste deel van de succesvolle serie ‘De zeven Deventer Moordzaken’, drijft auteur Marcel Verreck zijn bekende personages, Martin Taal en zijn team, tot wanhoop. De lezer wordt getrakteerd op een rijk en spannend verhaal met een huiveringwekkende climax.

Marcel Verreck (Den Haag, 1960) is cabaretier, columnist en schrijver. Hij won in 1987 samen met Paul Pleijsier het Leids Cabaret Festival. Als Verreck & Pleijsier maakten zij vier succesvolle theater-programma’s en de liedjes-cd Ja. Zes soloprogramma’s volgden. Voorjaar 2019 zal het nieuwe V&P-liedjesalbum Reünie uitkomen.
Daarnaast werkt(e) Marcel veel voor tv, radio en geschreven media. Hij schreef eerder vier verhalenbundels, de spannende roman Deventersestraat, en de literaire thrillers Moordopera, Aan lager wal, De laatste minuut en Toegift, alle behorend tot de serie De zeven Deventer moordzaken. De IJsselnovelle Moordrivier werd genomineerd voor de titel ‘Beste Overijsselse fictieboek van 2018’.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.