Deventersestraat

Marcel Verreck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Deventersestraat

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789490548285, 304 blz., May 2017
Formaat: 23.2 (h) x 14.9 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 505 gram.

Uitgever: Artnik Uitgaven

serienaam/reeks: De zeven Deventer moordzaken

beschrijving

Voor Elisabeth uit Bathmen duurt de weg naar haar school in Deventer elke dag te lang. Er is immers zoveel te zien. Zinnen waaien haar aan, de wereld ligt voor haar open. Het kan niet anders dan dat zij reizend en schrijvend haar grenzen zal verleggen.
En dan Ulli Krijger, politieke held uit Deventer met Molukse roots. De nieuwe sensatie van het Binnenhof. Het land redden, de wereld veroveren, het ligt binnen handbereik. Wie zou hém iets misgunnen?
Ondertussen zit Martin Taal, de recherche-inspecteur uit 'De zeven Deventer moordzaken', met zijn vertrouwde team in de IJsselstad op een misdrijf te wachten. Tot er op zeker moment een dringende aanleiding is om het tableau de la troupe naar het bekende maar ook mysterieuze Den Haag te verplaatsen.

Deventersestraat is een spannende roman over zuiverheid, idealisme, verbeelding en liefde, maar evenzeer over de donkere kanten van het bestaan. Met intrigerende personages en een fijne schildering van twee iconische Nederlandse steden aan het water. Vanzelfsprekend ontbreken de inventiviteit, daadkracht en humor van Martin Taal niet.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.