Het spiegelmancomplex

literaire thriller

Thieschou&Rensbie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het spiegelmancomplex

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789490535926, 284 blz., July 2013
Formaat: 21.2 (h) x 14.6 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 427 gram.

Uitgever: aquaZZ

beschrijving

Na een traumatische ervaring besluit Dries, een amateurfotograaf, niet meer met modellen te werken. Op het moment dat hij aan zee een zonsopgang wil fotograferen, vindt hij een fles met daarin een boodschap. Het vreemde is dat deze brief aan hem persoonlijk is gericht. Het betreft een mysterieus verzoek van een bewonderaarster die zich The Black Rose noemt; zij wil door hem gefotografeerd worden!
Dries twijfelt, maar nog voor het tot een fotosessie komt, vallen er dodelijke slachtoffers die op gruwelijke wijze zijn omgebracht. Wanneer een dierbare van Dries ook een doelwit blijkt te zijn, ontstaat bij hem het vermoeden dat iemand hem er probeert in te luizen. Maar waarom? En door wie? Voor de politie is het duidelijk dat de jonge fotograaf de dader is en hij wordt opgepakt. Vrienden van Dries gaan op onderzoek uit om zijn onschuld te bewijzen, maar ook zij raken verzeild in lugubere gebeurtenissen.
Wie is The Black Rose en wat is haar doel?

Dit verhaal speelt zich af in de omgeving van Brussel, Antwerpen, Lier en Tielrode, maar ook aan de Nederlandse Westerschelde. Meer bepaald in en rond de lieflijke plaatsjes De Griete en Walsoorden.


De naam T&R herbergt twee schrijvers (duoschrijvers):
*
Sandra Schoute

*
Eddy Bierens


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.