De kerk gaat eropuit

Apostolisch leiderschap hier en nu

David Devenish

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kerk gaat eropuit

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490489700, 352 blz., October 2020
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: Arrowz

vertaald door: Richard Kettmann

beschrijving

De kerk gaat eropuit: Apostolisch leiderschap hier en nu – David Devenish
Handboek voor een kerk die groeit

Verlang je naar een gezonde, groeiende kerk? Een kerk die overstroomt van geloof en krachtige christenen voortbrengt? Een kerk die eropuit gaat om de Grote Opdracht te vervullen, net als in de tijd van het Nieuwe Testament? Als apostelen hierin een sleutelrol vervulden, kunnen wij dan dezelfde impact hebben?
David Devenish laat zien dat diezelfde dynamiek ontstaat als we apostolisch leiderschap opnieuw de ruimte geven. De kerk gaat eropuit is een goed onderbouwde gids voor iedereen die verlangt naar krachtige, groeiende gemeenten die zelf weer nieuwe gemeenten stichten. Het behandelt kernvragen als: Hoe leg je het juiste, Bijbelse fundament onder een nieuwe gemeente? Hoe ga je te werk in een heel andere cultuur? En hoe laat je nieuwe gemeenten zelfstandig verdergaan?
Een praktisch handboek voor iedereen met een hart voor kerkgroei.

David Devenish maakt deel uit van het internationale leiderschap van het Newfrontiers-netwerk van kerken, dat in ruim tachtig landen actief is. Hij onderhoudt relaties met allerlei kerkgemeenschappen in Rusland en Oekraïne, en stimuleert het stichten van gemeenten in onbereikte gebieden. Hij heeft verschillende boeken op zijn naam staan. David en zijn vrouw Scilla wonen in Bedford in het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben vier kinderen en zeven kleinkinderen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)David Devenish maakt deel uit van het internationale leiderschap van het Newfrontiers-netwerk van kerken, dat in ruim tachtig landen actief is. Hij onderhoudt relaties met allerlei kerkgemeenschappen in Rusland en Oekraïne, en stimuleert het stichten van gemeenten in onbereikte gebieden. Hij heeft verschillende boeken op zijn naam staan. David en zijn vrouw Scilla wonen in Bedford in het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben vier kinderen en zeven kleinkinderen.inhoudsopgaveAanbevelingen
Voorwoord van Terry Virgo
Voorwoord van Hans Maat
Inleiding: waarom is dit boek nodig?
1 Apostelen in deze tijd?
2 De taakomschrijving van de apostel
3 De behoefte aan vaders
4 Het fundament
5 De grote thema’s van de Bijbel
6 Wie we in Christus zijn
7 Gemeentestichting
8 Wereldzending
9 De plaatselijke gemeente
10 Het werkterrein van de apostel
11 Apostolische teams
12 Wijsheid in context
13 De strijd om volwassenheid
14 Geld voor apostolische zending
15 Apostelen en profeten
16 Tekenen, wonderen en lijden
17 Veelgestelde vragen
Dankwoord
Noten
Over de auteur
toelichtingDavid Devenish laat zien welke krachtige dynamiek ontstaat als we apostolisch leiderschap opnieuw de ruimte geven. Een goed onderbouwde gids voor iedereen die verlangt naar krachtige, groeiende gemeenten die zelf weer nieuwe gemeenten stichten. Voor iedereen met een hart voor kerkgroei.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.