Profetie in de praktijk

Groeien in de profetische bediening

Graham Cooke

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Profetie in de praktijk

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490489601, 336 blz., January 2021

Uitgever: Arrowz

serienaam/reeks: Handboek Profetie

trefwoorden: gaven van de geest

beschrijving

Groeien in profetie

In dit tweede deel van het Handboek Profetie laat Graham Cooke zien hoe je profetie in praktijk brengt. Je leert accurater te profeteren en ontdekt hoe je profetische woorden toetst en deelt.

Ook deelt Graham wijze lessen over profetie in de context van de plaatselijke gemeente. Hoe begeleid je mensen in hun groeiproces, ook als ze fouten maken? Hoe zorg je voor een goede relatie met de leiding van de gemeente?

Het driedelige Handboek Profetie geldt wereldwijd als toonaangevend naslagwerk voor de profetische bediening. De verschillende delen kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Graham Cooke is sinds 1981 betrokken bij apostolische teams. Hij adviseert talloze kerken, organisaties en bedrijven en is mentor en raadgever voor mensen die op een hoger niveau met de Heilige Geest willen leven. Graham is een populaire spreker die over de hele wereld actief is. Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven, waaronder zijn monumentale Handboek Profetie. Graham en zijn vrouw Theresa wonen in Californië.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.