Van de droom naar de troon

overwin je dromendoders

Arno van der Knaap; Margreet van Boheemen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van de droom naar de troon

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789490489427, 200 blz., October 2017
Formaat: 21.8 (h) x 13.9 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 226 gram.

Uitgever: Arrowz

trefwoorden: je droom realiseren leiderschap overwinnen verzoeking

beschrijving

Jij bent God’s original design!

Ieder mens heeft een door God gegeven droom  ook jij! Misschien is het geen scherpomlijnd, helder plan; meer een dagdroom die terug blijft komen. Zo’n idee dat onhaalbaar lijkt, maar dat je niet naast je neer kunt leggen omdat je echt iets voor anderen wilt betekenen.

Die droom over een betere wereld en jouw rol daarin komt niet van jezelf. God heeft je gemaakt met een passie die diep in je @DNA verankerd ligt. Jouw passie is een onmisbaar puzzelstukje in zijn plan met deze wereld. Want jij bent God’s original design, je bent geschapen met een uniek ontwerp voor een unieke bestemming.

Diep vanbinnen weet je dat, en de vraag hoe je daar komt, houdt je bewust of onbewust bezig. Het gaat ook niet vanzelf: er zijn dromendoders die je willen tegenhouden. Van de droom naar de troon laat zien hoe je jouw dromendoders overwint, zodat jij je bestemming bereikt en een grote zegen voor anderen wordt.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Arno van der Knaap is samen met zijn vrouw Vanessa oprichter en voorganger van GODcentre te Leiden, een groeiende, dynamische gemeente die veel jonge mensen weet te bereiken. Hij is een veelgevraagd spreker voor kerken en conferenties in binnen- en buitenland en is initiatiefnemer van grote campagnes in Congo. Arno en Vanessa zijn de gelukkige ouders van Joëlla, Alisha, Tirsa en Jemuel en wonen in de regio Leiden.inhoudsopgaveAanbevelingen
Inleiding

1. De droom
2. Gave
3. Angst
4. Onvergevingsgezindheid
5. Afwijzing
6. Verwarring en ontmoediging
7. Loutering
8. Als de droom dood is
9. Gunst
10. De troon

Conclusie: Wat wordt jouw verhaal?
Noten
Dankbetuigingen
Over de auteur
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.