Drieluik-pakket van Jan Pool met gratis Reisgids!

Intimiteit, Identiteit, Autoriteit en Reisgids

Jan Pool; Antoni van Dijk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Drieluik-pakket van Jan Pool met gratis Reisgids!

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490489403, 592 blz., March 2018
Formaat: 17.2 (h) x 12.0 (b) x 4.5 (d) cm. Gewicht: 534 gram.

Uitgever: Arrowz

redactie: Marjet Lutgerink

trefwoorden: autoriteit autoriteit door de kracht van de heilige geest huiskring huiskringmateriaal identiteit identiteit in christus intimiteit intimiteit ...

beschrijving

Ga op weg naar je bestemming!

Jij bent gemaakt voor een doel, een speciale bestemming. Je Schepper nodigt je uit voor een ontdekkingsreis die bestaat uit drie etappes: vriendschap met de Vader (intimiteit), weten wie je bent in Christus (identiteit) en leven door de kracht van de heilige Geest (autoriteit).

Inspirerende reisliteratuur en een persoonlijke reisgids komen daarbij goed van pas. In het drieluik Intimiteit-Identiteit-Autoriteit vind je een boeiende beschrijving van de route en deze Reisgids bij het drieluik wijst je de weg. Maak er met je huiskring of gemeente een groepsreis van en ga op weg naar je bestemming!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jan Pool is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’. Na 21 jaar senior voorganger van Shelter Haarlem te zijn geweest, richt Jan zich nu fulltime op zijn landelijke bediening om mensen te inspireren om God te zoeken en heel dicht bij Hem te blijven. Jan en zijn vrouw Marijke zijn de trotse (groot)ouders van vier kinderen en vier kleinkinderen en wonen in de regio Haarlem.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.