Niet meer op de winkel passen

blauwdruk van de apostolische gemeente

John Eckhardt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Niet meer op de winkel passen

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789490489175, 112 blz., April 2014
Formaat: 17.3 (h) x 12.3 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 111 gram.

Uitgever: Arrowz

serienaam/reeks: PowerPocket

vertaald door: Kees Kruyswijk

trefwoorden: apostolisch evangelisatie gaven van de heilige geest gebed en voorbede gemeentebouw leiderschap profetisch zendingsbevel

beschrijving

Het is tijd voor de apostolische gemeente!

Het boek Handelingen laat een plaatselijke gemeente met een wereldveranderende kracht zien, die ook in onze tijd hard nodig is. Die gemeente had zo’n geweldige impact, omdat het een apostolische gemeente was, geleid door apostolische leiders. Tegenwoordig worden gemeenten meestal geleid door herderlijke leiders wat zich uit in een veelal naar binnen gerichte structuur. Op de winkel passen lijkt het voornaamste doel in veel gemeenten, terwijl er een wereld is die wacht!

Wil de plaatselijke gemeente terugkeren naar haar oorspronkelijke kracht en invloed, dan zal zij moeten overschakelen van een herderlijke op een apostolische leiderschapsstijl. John Eckhardt vertelt in dit boek hoe hij en zijn gemeente deze transitie hebben doorgemaakt en welke enorme groei dat teweegbracht. In heldere bewoordingen geeft hij de blauwdruk van de apostolische gemeente en wat daarvoor nodig is. En dat alles met de oproep: niet meer op de winkel passen – de wereld is ons werkterrein!

John Eckhardt is apostolisch opziener van Crusaders Ministries in Chicago, Illinois, auteur van meer dan twintig titels en veelgevraagd conferentiespreker. Zijn passie is het herstel van de plaatselijke gemeente tot haar oorspronkelijke kracht en invloed in de wereld. Het apostolisch onderwijs van John Eckhardt is baanbrekend en heeft in de meer dan tachtig landen waar hij heeft gesproken talloze gemeenten op velerlei terrein in een groeiversnelling gebracht. John en zijn vrouw Wanda hebben samen vijf kinderen en wonen bij Chicago.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInhoud

Aanbevelingen
Bij de Nederlandse uitgave

1. Veranderend leiderschap
2. Het gemeentemodel van Antiochië
3. Nieuwe wijnzakken voor nieuwe wijn
4. Gebed en bevrijding
5. Teams ontwikkelen
6. Helpen en besturen
7. Evangelisten uitzenden
8. De vervallen hut van David herbouwen
9. Apostolische taken

Aanbevolen literatuur
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.