Strijd in je denken voor kinderen

Joyce Meyer; Karen Moore

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Strijd in je denken voor kinderen

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789490489083, geïllustreerd, 176 blz., February 2013
Formaat: 20.3 (h) x 13.6 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 222 gram.

Uitgever: Arrowz

illustrator: Brian Byers

vertaald door: Lucie Bogaerds-d’Ancona

trefwoorden: christelijke levenswandel geestelijke strijd geloof geloofsopbouw voor kinderen geloofsopvoeding kinderbediening kinderpastoraat vernieuwing ...

beschrijving

Wist je dat er in je denken een strijd is tussen goed en kwaad? Goede en slechte gedachten strijden om de baas te zijn over hoe jij je voelt, wat je zegt en wat je doet. Als goede gedachten winnen, ervaar je de zegen van God, maar als slechte gedachten winnen - problemen! Maar wist je ook dat jij de goede gedachten kunt laten winnen, als jij de juiste keuzes maakt? Strijd in je denken voor kinderen geeft een eerlijke kijk op wat kinderen als jij elke dag tegenkomen - thuis, op school, bij het spelen en aan tafel. Door veel verhalen en leuke vragen die je aan het denken zetten, ontdek je voor jezelf wat goed en wat fout is. En het helpt je om moeilijke dingen zoals bezorgdheid, boosheid, verwarring en angst te overwinnen. Je kunt er niet omheen dat het leven in deze wereld soms ingewikkeld is, maar Strijd in je denken voor kinderen wijst je de weg. Dus duik erin en ontdek hoe jij de strijd in je denken wint! Joyce Meyer is wereldwijd bekend vanwege haar praktijkgerichte Bijbelonderwijs en vele internationale bestsellers zoals Strijd in je denken, de editie voor volwassenen. De hoge oplage van meer dan drie miljoen laat zien dat dit voor veel volwassen een belangrijk thema is. Maar ook kinderen worstelen met verkeerde gedachten en moeilijke keuzes.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Joyce Meyer is wereldwijd bekend vanwege haar praktijkgerichte Bijbelonderwijs en vele internationale bestsellers zoals Strijd in je denken, de editie voor volwassenen. De hoge oplage van meer dan drie miljoen laat zien dat dit voor veel volwassen een belangrijk thema is. Maar ook kinderen worstelen met verkeerde gedachten en moeilijke keuzes. Daarom is er nu Strijd in je denken voor kinderen, want ook zij moeten de strijd in hun denken winnen!inhoudsopgave1. Daar komt weer een gedachte!
2. Een paar oude gedachteballonnen laten knallen
3. Via via
4. Kijk uit voor die gedachtekronkels!
5. Denken over wat je denkt
6. Wie let er op jouw denken?
7. Terug naar stap 1!
8. Twijfel en depressie horen in de kliko
9. Dat stomme onkruid van bezorgdheid (en hoe je het eruit kunt trekken!)
10. Daar komt de jury
11. Andere gedachten en andere sokken!
12. Maak het in orde, maar geef niet een ander de schuld!
Over de auteur
Een nieuwe generatie kinderboeken
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.