De autoriteit van de gelovige

als koningen regeren in dit leven

Kenneth E. Hagin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De autoriteit van de gelovige

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789490489052, 112 blz., July 2011
Formaat: 17.3 (h) x 12.3 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 113 gram.

Uitgever: Arrowz

serienaam/reeks: PowerPocket

vertaald door: Vincent Grit

trefwoorden: autoriteit van de gelovige bevrijdingspastoraat bidden met resultaat leven door geloof

beschrijving

Veel christenen zijn blij met hun redding en zien uit naar de hemel, maar omdat ze hun autoriteit niet kennen, leven ze ondertussen in geestelijke armoede. In dit boek legt de bekende Bijbelleraar Kenneth Hagin uit welke enorme autoriteit de gelovige heeft. Autoriteit die hem in staat stelt zijn hele leven in overeenstemming te brengen met Gods wil. Autoriteit waarvoor de duivel en al zijn demonen moeten buigen. Werkelijk niets kan de gelovige die zijn autoriteit in Christus kent, stoppen.

De autoriteit van de gelovige heeft in de afgelopen decennia wereldwijd ontelbare levens veranderd. Er gaat een blijvende invloed van uit, want telkens weer ontdekt de volgende generatie gelovigen de transformerend kracht van dit boek. Terwijl u het leest, ontdekt u uw autoriteit en krijgt uw leven een dimensie van ongekende kracht en overwinning. Dan wordt de belofte werkelijkheid: met Christus als koningen regeren in dit leven.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kenneth E. Hagin (1917-2003) predikte het evangelie gedurende bijna zeventig jaar, nadat de Heer hem door een wonder had genezen van een hartafwijking en een ongeneeslijke bloedziekte. Zijn onderwijs benadrukt de absolute betrouwbaarheid van Gods Woord en de noodzaak van een geloof dat zich actief de Bijbelse beloften toe-eigent. Kenneth Hagin was een van de meest invloedrijke Bijbelleraren van zijn tijd en nog steeds is zijn erfenis van geloof miljoenen mensen over de hele wereld tot zegen.inhoudsopgaveInhoud
Voorwoord van Kenneth Hagin Jr.
Inleiding

1. De gebeden van Paulus
2. Wat is autoriteit?
3. Gezeten met Christus
4. De macht van de duivel verbreken
5. Autoriteit uitoefenen
6. Opgewekt met Christus
7. De wapens van onze strijd
8. Autoriteit over demonische machten, niet over de menselijke wil

Noten
Over de auteur
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.