Kijk! Daar komt de hemel!

leven in Gods bovennatuurlijke kracht - gids voor kinderen

Bill Johnson; Michael Seth

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kijk! Daar komt de hemel!

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789490489007, geïllustreerd, 272 blz., November 2011
Formaat: 20.4 (h) x 13.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 302 gram.

Uitgever: Arrowz

vertaald door: Ineke Marsman-Polhuys

illustrator: Tania Hall

trefwoorden: christelijke opvoeding gaven van de geest geloofsopvoeding godsdienstige vorming kinderbediening kinderpastoraat opwekking

beschrijving

Kunnen kinderen de hemel naar de aarde brengen?

JA!

Kijk! daar komt de hemel! bevat veel waargebeurde verhalen over hoe God wonderen door kinderen doet. Deze gids legt bovendien uit hoe jij kunt leven in Gods bovennatuurlijke kracht.

Jezus heeft een spannend leven vol wonderen en zegeningen voor jou. Als je door zijn liefde ontdekt wie je echt bent, wordt je leven een groot avontuur. Samen met Hem zul je de hemel naar de aarde brengen!

In Kijk! daar komt de hemel! wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd hoe je kunt leven in Gods bovennatuurlijke kracht. Het is geschreven voor kinderen, maar wereldwijd maken ook veel volwassenen dankbaar gebruik van deze unieke gids.

Bill Johnson is samen met zijn vrouw Beni senior pastor van Bethel Church in Redding, Californië. Daarnaast dienen zij een groeiend aantal gemeentes door middel van een interkerkelijk netwerk van leiders. Bill komt uit een familie met veel predikanten tot vier generaties terug en een rijke geschiedenis op het gebied van de Geestesgaven. Hij en Beni hebben drie kinderen en negen kleinkinderen.

Mike Seth heeft in zijn tweeëndertig jaar als kinderpastor veel kinderen mogen leiden in het ervaren van Gods liefdevolle aanwezigheid en het bedienen in de gaven van de Geest. Na leiding te hebben gegeven aan het kinderwerk van Bethel Church in Redding, Californië, en van Grace Center in Franklin, Tennessee, leggen Mike en zijn vrouw Marilyn zich nu toe op het trainen van kinderleiders en het ontwikkelen van lesmateriaal. Mike en Marilyn hebben twee kinderen en vijf kleinkinderen.

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInleiding voor ouders en voorgangers

Deel 1. Kijk! daar komt de hemel!
1. De hemel op aarde
2. Een koninklijke opdracht
3. Draai je om en kijk
4. Geloof, de ogen van je hart
5. Bliksem uit de hemel
6. Het Koninkrijk en de Geest
7. Gezalfd met Gods kracht

Deel 2. De hemel op aarde
8. Toon en vertel
9. De werken van de Vader
10. Aardig is niet genoeg
11. Volg de borden
12. Een schat voor iedereen
13. Net als Jezus
14. Bergen beklimmen

Noten
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.