Teken het maar

Breng je ideeen tot leven

Sanne Slopsema

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Teken het maar

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490463717, geïllustreerd, 128 blz., December 2019
Formaat: 21.4 (h) x 21.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 422 gram.

Uitgever: Mediawerf

beschrijving

Visueel communiceren is ‘in’ en dat is niet voor niets. Tekenen helpt je om op een snelle en toegankelijke manier duidelijk te maken wat je bedoelt. Dat zorgt voor meer begrip, beter en leuker samenwerken en het helpt je jouw ideeën van de grond te krijgen.
Wil je weten hoe je abstracte concepten omzet in heldere, inspirerende tekeningen? Heb je een idee of plan dat je op een visuele manier wil overbrengen op je publiek? Maar weet je niet hoe je dat moet doen? Dan is Teken het maar voor jou.

In dit praktische boek deelt Sanne Slopsema de theorie en oefeningen uit haar succesvolle training Teken het maar, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk. Stap voor stap helpt ze je aan het tekenen, stimuleert ze je een eigen beeldtaal te ontwikkelen en je ideeën op een visuele en overtuigende manier over te brengen op anderen. Na het lezen van dit boek heb je niet alleen veel ontdekt over visueel communiceren, maar heb je vooral veel getekend en uitgeprobeerd. Sanne daagt je uit om je ideeën te tekenen en visueel te delen met anderen.


“Je training heeft resultaat gehad! Tot en met de raad van bestuur geweest met mijn tekening om een belangrijk nieuw contract uit te leggen. En met positief resultaat! Erg gaaf.” Paul Tijsen, IT manager bij Alliander

“Voor iedereen die wel eens iets anders wil dan PowerPoint. Visuele verhalen brengen je ideeën en complexe informatie tot leven.” Kirsten van Rijn, Start up & scale up scout bij KPN

“Fantastische cursus Teken het maar gedaan bij De Monchy & Bakker. Alles van basisstreepjes en rondjes tot een getekend verhaal over een nieuw productidee!”
Daan van Reenen, zelfstandig consultant en programma manager

“Confronterend hoe dingen echt wel effectiever (én makkelijker!) verbeeld kunnen worden.” Gerrit de Jager, striptekenaar van De familie Doorzon en de dagelijkse cartoon in het AD

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sanne is een
communicatiespecialist met een fascinatie voor het
visuele. Ze houdt ervan complexe verhalen terug te
brengen tot de kern en dat doet ze graag met
tekeningen. Daarbij daagt ze uit om met weinig
lijnen, zoveel mogelijk te zeggen. Na ruim 20 jaar in de creatieve sector te hebben
gewerkt, helpt Sanne anderen visueel te werken. Als
trainer en visueel consultant creëert ze een omgeving
waarbinnen het ontdekken centraal staat. Tekenen activeert direct je creativiteit.
toelichtingVoor iedereen die wel eens iets anders wil dan PowerPoint. Visuele verhalen brengen je ideeën en complexe informatie tot leven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.