Uit het goede hout gesneden

de enerverende stap van manager naar bestuurder

Hanke Lange

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Uit het goede hout gesneden

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490463373, 126 blz., December 2014
Formaat: 22.0 (h) x 14.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 197 gram.

Uitgever: Mediawerf

beschrijving

Uit het goede hout gesneden helpt ervaren managers om te bepalen of ze de ambitie en de competenties hebben om een succesvolle bestuurder te worden.

Het boek behandelt de thema's waar iedere bestuurder mee te maken krgt. Het gaat in op het vak van bestuurder en geeft dieper inzicht in 'de kracht van de macht' die je in de bestuurskamer onherroepelk tegenkomt. Hanke Lange geeft, op basis van zn decennia lange werkervaring met bestuurders en toezichthouders, concrete aanbevelingen voor het ontwikkelen van bestuurlijke geloofwaardigheid. Ook voor het complexe samenspel met de toezichthouder en met het tweede echelon deelt hij met de lezer zijn expertise op dit vlak.

Bestuursadviseur Hanke Lange heeft veel gepubliceerd op het boeiende terrein van bestuur en leiderschap. Hij is ook toezichthouder en als docent verbonden aan meerdere universitaire leergangen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Bestuursadviseur Hanke Lange heeft veel gepubliceerd op het boeiende terrein van bestuur en leiderschap. Hij is ook toezichthouder en als docent verbonden aan meerdere universitaire leergangen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.