Geld geeft lucht

het nieuwe ondernemen

Marc Heuvelmans

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490442071, 152 blz., April 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: SoulPublishing

beschrijving

´Geld geeft lucht, het nieuwe ondernemen´ is het tweede boek van Marc Heuvelmans. Hij is ruim 20 jaar advocaat en adviseert en reorganiseert bedrijven die in zwaar weer verkeren. Hij is curator in faillissementen en voert procedures voor schuldeisers. In zijn praktijk heeft hij ontdekt dat problemen in bedrijven vaak ontstaan door een gebrek aan geld, wat zelfs tot faillissement kan leiden. Omdat hij steeds ondernemers achteraf moet wijzen op wat er mis is gegaan, ontstond het idee om dit boek te schrijven.

Hij neemt de lezer aan de hand mee om er in eerste instantie voor te zorgen dat facturen op tijd worden betaald. Op die manier wordt voor liquiditeiten gezorgd; onontbeerlijk om te kunnen ondernemen. Mochten klanten onverhoopt toch niet betalen, dan geeft dit boek eveneens praktische tips om daar alsnog zorg voor te dragen of, in het ergste geval, niet helemaal achteraan in de rij van de curator te staan.

Met "Het Nieuwe Ondernemen" appelleert hij aan de verantwoordelijkheid van elke ondernemer om lucht aan zijn eigen bedrijf te geven door te sturen op cash. Een musthave voor elke ondernemer!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.