Wegwijs in railgoederenvervoer

Gerrit Nieuwenhuis

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wegwijs in railgoederenvervoer

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490415280, September 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: NT Publishers

beschrijving

In de afgelopen decennia voltrokken zich belangrijke veranderingen in de markt van het railgoederenvervoer. Dit werd door wetgeving van de Europese Unie ingegeven, die als doelstelling had de rol van de nationale overheden terug te dringen door meer marktwerking in deze spoorwegmarkt te realiseren.
In dit boek wordt ingegaan op de organisatie van de markt, de operationele aspecten in het railgoederenvervoer en de belangrijkste recente ontwikkelingen in de Europese en Nederlandse wereld van railgoederenvervoer.
Dit boek is de weerslag van het materiaal dat de auteur gebruikt heeft voor verschillende cursussen en inleidingen rond dit thema. Dat maakt het boek ook zeer geschikt als lesmateriaal voor opleidingen, cursussen en zelfstudie.

Over de auteur
Gerrit Nieuwenhuis is als docent Logistiek verbonden aan de Hogeschool Rotterdam. Van 1984 tot en met 2001 werkte hij bij NS, hoofdzakelijk in het goederenvervoer. Sinds 2001 is hij freelance consultant op het gebied van het railgoederenvervoer en het intermodaal vervoer.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.