Elementen

de Kromme Dissel

Tonny Berentsen; Sierk Buwalda; Dietmar Baars; Marcel Wurster; Arne Dijkstra; Vincent van Keulen

 
 

gebonden: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490321055, geïllustreerd, 220 blz., October 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: VIS Books

illustrator: Guido de Visser

beschrijving

Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek!

Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een bijzondere culinaire reis maken. Het team van De Kromme Dissel geeft u, behalve een kijkje in de keuken, ook een goed beeld van de oorsprong van de diverse elementen waarmee in de keuken gewerkt wordt. De culinaire topfotografie van fotograaf Guido de Visser geven u een mooi beeld van de verschillende signaturen die de keuken rijk is.

Beleef de Oorsprong, chefkok Tonny Berentsen en zijn team nemen u mee op zoek naar de beste, puurste en eerlijkste producten. Zij laten u hun nauwe samenwerking met de vaak kleinschalige producenten zien en gunnen u in dit rijk geïllustreerde boek een blik op de pure oorsprong van de mooiste ingrediënten. Maar dat niet alleen; ze laten zien hoe deze samenwerking hen inspireert tot het maken van de mooiste en heerlijkste gerechten!

De Kromme Dissel is één van de oudste toprestaurants van Nederland en behoort tot de beste van Gelderland. De Kromme Dissel heeft al ruim 41 jaar een Michelinster waarvan de laatste 12 jaar onder leiding van chefkok Tonny Berentsen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.