De vergrijzing voorbij

Eveline Castelijns; Annick van Kollenburg; Wine te Meerman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De vergrijzing voorbij

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490314156, geïllustreerd, 84 blz., March 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Berenschot

redactie: Wilma Schreiber

beschrijving

De Vergrijzing Voorbij

De veranderingen in onze maatschappij vragen om een andere kijk op de ouderenzorg. Of het nu gaat om de vergrijzing, het slinken van de collectieve voorziengingen of juist nieuwe technische mogelijkheden, één ding is duidelijk: meer dan ooit is de ouderenzorg in Nederland in beweging.

In "De Vergrijzing Voorbij" worden enkele mythes doorbroken over de ouderenzorg in Nederland. ook worden suggesties gedaan hoe zorgaanbieders, beleidsmakers en de maatschappij om kunnen gaan met de uitdagingen. Het boek geeft inzicht in de wensen en behoeften van de (toekomstige) ouderen en neemt de lezer mee in de afwegingen en de strategische keuzes van aanbieders van ouderenzorg. Diverse thema's en oplossingsrichtingen voor dilemma's komen aan bod: van een gedifferentieerd zorgaanbod tot langer zelfstandig thuis wonen, van personeelsvraagstukken tot mantelzorg en technologische ontwikkelingen.

De auteurs hebben vanuit hun werk- en privéleven- veel te maken met de ouderenzorg. door hun advies- en onderzoekspraktijk in deze unieke sector, hebben zij de afgelopen jaren de impact van veranderingen van dichtbij meegemaakt. Met de publicatie van dit boek hopen de auteurs de dialoog over de toekomst van de ouderenzorg in Nederland een impuls te geven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.