Laat je niet kisten door de commercie

een mooie uitvaart voor elk budget

Marieke Henselmans

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Laat je niet kisten door de commercie

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789490298074, geïllustreerd, 48 blz., August 2017
Formaat: 29.8 (h) x 21.2 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 159 gram.

Uitgever: Genoeg, Uitgeverij

redactie: Maarten Steendam

illustrator: Gijs Henselmans

trefwoorden: uitvaart

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In dit werkboek kun je al je gegevens invullen, polisnummers, je eigen wensen en keuzes. Zo hebben nabestaanden straks alles bij elkaar. Daarbij is dit boek een reisgids, voor wie tussen overlijden en uitvaart uit de valkuilen van de commercie wil blijven. Tip no. 1: Bel NIET direct de verzekering of uitvaartondernemer! Eerst familieberaad! Had je vroeger een AVVL naturapolis? Dan heb je nog steeds recht op een volledig betaalde uitvaart!
Dit boek laat zien waar nabestaanden op moeten letten. Eenmaal ingevuld hebben ze jouw wensen, gegevens. én handige instructies overzichtelijk bij elkaar.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marieke Henselmans is dé expert op het gebied van vrolijk besparen. Zij schrijft over dit onderwerp in het AD, columns in Genoeg Magazine, werkte mee aan het veelbekeken televisieprogramma Geen cent te makken, werkt samen met het Nibud, en geeft in heel Nederland lezingen en workshops.


Marieke Henselmans is auteur, besparingsdeskundige en moeder van drie grote zonen. Van oorsprong is zij hulpverlener.

Zij debuteerde in 1999 met Consuminderen met kinderen en schreef aansluitend een aantal jaren voor de Volkskrant, onder andere als kinderboekenrecensent. In 2004, 2005 en 2006 werkte zij als besparingsdeskundige samen met Peter van der Vorst mee aan het RTL 4 tv-programma Geen cent te makken. Het programma viel in de smaak, er keken 1,4 miljoen mensen. Zij schrijft voor verschillende doelgroepen (ouders, jongeren, studenten) over geldzaken.
toelichtingHad vader een uitvaartverzekering? Zo ja, wat voor soort? Zo nee, hoe moet de uitvaart dan betaald worden? Wilde hij begraven of gecremeerd, veel poepspas of weinig? Negen van de tien keer weten we het niet, en moeten we in die verdrietige en hectische uren na een sterfgeval op zoek naar de papieren. Dat maakt je extra kwetsbaar. Verzekeraars en andere ondernemers staan te trappelen om je te komen ‘helpen’. Was je nu maar wat beter voorbereid!
In dit werkboek kun je al je gegevens invullen, polisnummers, je eigen wensen en keuzes. Zo hebben nabestaanden straks alles bij elkaar. Daarbij is dit boek een reisgids, voor wie tussen overlijden en uitvaart uit de valkuilen van de commercie wil blijven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Laat je niet kisten door de commercie

paperback/ gebrocheerd: € 17.95
Een prachtig en persoonlijk afscheid kan duizenden euro’s voordeliger. De ervaringsverhalen in dit boek laten zien dat er geen verband ...

Meer boekennieuws op Facebook.