Gelukkig wij...

columns

Marco Termes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gelukkig wij...

paperback/ gebrocheerd: € 15.45

ISBN: 9789490217822, 60 blz., October 2018
Formaat: 22.0 (h) x 15.0 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 107 gram.

Uitgever: Klapwijk & Keijsers Uitgevers

trefwoorden: column fileren ironie zandvoort zelfspot

beschrijving

April 2017: De Zandvoortse Courant vraagt schrijver/dichter Marco Termes als wekelijks columnist. Dat heeft de bevolking van de kustplaats geweten. Kleingeestigheid, mode en de waan van de dag, stuntelende politici, arrogante leeghoofdige ex-profvoetballers, luchtfietsende budgetverkwistende managers, schuldafschuivende ambtenaren, onbereikbare medewerkers van nutteloze nutsbedrijven, prutsers bij banken en woningbouwverenigingen, blaaskaken, blatende kroegfilosofen en verkopers van gebakken lucht, ze komen allemaal aan de beurt bij Termes. Op ironische wijze en met de nodige zelfspot legt hij – scherp van geest en met zijn pen als scalpel – het dorpsleven bloot.

Schrijver/dichter Marco Termes (1957) is een geboren en getogen Zandvoorter. Hij heeft inmiddels veertien literaire werken op zijn naam staan.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe Zandvoortse Courant vraagt schrijver/dichter Marco Termes als wekelijks columnist. Dat heeft de bevolking van de kustplaats geweten.
Op ironische wijze en met de nodige zelfspot legt hij – scherp van geest en met zijn pen als scalpel – het dorpsleven bloot.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.