Eenmaal slank altijd slank

Marianne Mascini

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Eenmaal slank altijd slank

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490217730, geïllustreerd, 184 blz., December 2017
Formaat: 23.0 (h) x 17.2 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 375 gram.

Uitgever: Klapwijk & Keijsers

redactie: Machteld Stilting

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Lekker eten en toch op gewicht blijven? Dat kan. Eenmaal slank, altijd slank geeft tientallen seizoensrecepten en tips om nooit meer zwaarder te worden. Calorieën tellen is er niet bij. Bewust worden van je eetgewoonten en aandacht schenken aan je maaltijden is het belangrijkste. Dat betekent niet minder eten. Integendeel. Je zult zien dat je meer kunt eten dan je had gedacht.
Eenmaal slank, altijd slank vergoot je kennis over producten en leert je hoe je met plezier kunt koken en zorgeloos kunt eten zonder aan te komen. Het resultaat is verbluffend: je bent en blijft voor altijd slank.

Auteur Marianne Mascini heeft een goed lopende diëtistenpraktijk waar ze met succes honderden mensen begeleidt om op gewicht te blijven. Daarnaast is ze netwerk diëtiste van de Nederlandse Coeliakie-vereniging.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marianne Mascini heeft een goed lopende diëtistenpraktijk waar ze met succes honderden mensen begeleidt om op gewicht te blijven. Daarnaast is ze netwerk diëtiste van de Nederlandse Coeliakie-vereniging.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Eenmaal slank, altijd slank

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
Lekker eten en toch op gewicht blijven? Dat kan. Eenmaal slank, altijd slank geeft tientallen seizoensrecepten en tips om nooit meer zwaarder ...

Meer boekennieuws op Facebook.