Verbinden is het nieuwe verkopen

10 inzichten in succesvol verantwoord ondernemen

Roel Welsing

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490085551, 96 blz., November 2014
Formaat: 21.1 (h) x 14.9 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 185 gram.

Uitgever: Het Boekenschap

serienaam/reeks: Retaildenkers

redactie: Rupert Parker Brady

beschrijving

Roel Welsing is uitgeroepen tot Marketeer of the Year. Als hoofd marketing van Triodos Bank Nederland is hij medeverantwoordelijk voor de groei van 40.000 klanten naar meer dan 260.000 in tien jaar tijd. De financieel dienstverlener wordt door klanten en niet-klanten gezien als een van de meest inspirerende merken van Nederland, met de allerhoogste klant-tevredenheid in de sector.

De langlopende merk-campagne Volg je hart, gebruik je hoofd heeft een Gouden Effie opgeleverd. Roel wil met dit handzame boek marketeers en ondernemers overtuigen van de kansen. Met inspirerende voorbeelden en slimme tips die het marketingrendement van verantwoord ondernemen tastbaar maken. Aangevuld met interviews met vijf topmanagers van Manutan, La Place, Asito, Bavaria en Philips, die laten zien wat succesvol verantwoord ondernemen voor hen en hun organisatie betekent.

De Triodos-campagne laat zien dat met een stijlvolle toonzetting en consequente benoeming en verbeelding het bijzondere karakter van de Triodos Bank effectief, met aantoonbaar resultaat, aan een breed publiek kenbaar is gemaakt.
Ben Knapen, voorzitter Hoofdjury Effie Awards 2014

'Dit boek maakt nieuwe ideeën los'
Matthijs Bierman, directeur Triodos Bank

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Roel Welsing is uitgeroepen tot Marketeer of the Year. Als hoofd marketing van Triodos Bank Nederland is hij medeverantwoordelijk voor de groei van 40.000 klanten naar meer dan 260.000 in tien jaar tijd. De financieel dienstverlener wordt door klanten en niet-klanten gezien als een van de meest inspirerende merken van Nederland, met de allerhoogste klant-tevredenheid in de sector. De langlopende merk-campagne Volg je hart, gebruik je hoofd heeft een Gouden Effie opgeleverd.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.