De klant is geen koning!

meer plezier en omzet in je winkel

André Troost

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De klant is geen koning!

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490085230, geïllustreerd, 152 blz., September 2012
Formaat: 21.6 (h) x 13.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 217 gram.

Uitgever: Het Boekenschap

serienaam/reeks: Retaildenkers

beschrijving

Voor alle winkelmedewerkers en ondernemers die het winkelvak nog meer willen omarmen. Die zichzelf op een ander spoor durven zetten, nu het winkelen sterk verandert. Geschreven door een meester mysteryguest. Ga mee de winkel in met Troost. Lees, herken, lach en leer. 73 anekdotes en 121 leermomenten.
De klant is geen koning is in feite het antwoord op de onheilsprofetie van Cor Molenaar. Vandaar dat de professor op verzoek van auteur Andre Troost een voorwoord heeft geschreven bij zijn boek voor winkelpersoneel, dat rijkelijk is geillustreerd met praktische tips en persoonlijke ervaringen hoe het wel en hoe het niet moet.
Meer informatie over het boek en de auteur is te lezen op www.deklantisgeenkoning.nl

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatGericht op personeel in de detailhandel (winkels) huldigt dit boek het principe dat de 'koning' (de klant) zijn afstand creëert en dat voor de verkoper juist goed contact nodig is om de omzet van de winkel te laten groeien. En voor contact met de klant moet de verkoper eerst zichzelf verkopen. Daarvoor dient de verkoper contact te maken - echt contact - en daarvoor moet hij echt iets doen: de routinematige benadering van klanten doorbreken. Met veel praktijkvoorbeelden, tips en cases worden zaken behandeld als het weggeven van kleinigheden en kortingen, internetgeöriënteerde klanten in de winkel, inspiratie opdoen, verkooproutines en klanttypes. De auteur is een praktijkman, die gek is van winkels en winkelen en er workshops en theaterstukken over geeft. Een eyeopener voor filiaalleiders en winkeleigenaren om hun verkooppersoneel mee te motiveren en te coachen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.