De talentmanager

een integrale visie op nieuw leiderschap in 119 inspirerende bulletins

Kees Gabriëls

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De talentmanager

gebonden: € 29.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490085131, geïllustreerd, 272 blz., September 2011
Formaat: 26.5 (h) x 20.4 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 793 gram.

Uitgever: Het Boekenschap

serienaam/reeks: Retaildenkers

illustrator: Jan de Dreu

trefwoorden: persoonlijke ontwikkeling

beschrijving

Managers van vandaag, van regeringsleiders tot afdelingshoofden, worstelen. Dat is wel begrijpelijk. De situatie is erg complex. ‘Hoe kan ik beslissen in steeds minder tijd, terwijl de gevolgen minder voorspelbaar zijn? Ik blijf immers verantwoordelijk.’
In een moderne organisatie is iedereen onmisbaar. Iedereen heeft een uniek talent, maar niemand gebruikt dat ten volle. Bedrijven die deze overwaarde in mensen het best benutten, hebben een groot concurrentievoordeel. Maar hoe doe je dat in de praktijk?
Dit boek biedt een echt perspectief en geeft concrete handvatten op basis van twee krachtige ideeën:

Het talent van Kees Gabriëls (1964) is verhelderen. Hij maakte na Nyenrode internationaal carrière in de thuiswinkelbranche, waarvan vijftien jaar als directielid. In zijn laatste functie als ceo leidde hij Neckermann Nederland en België de internetmarkt in. Tevens was hij lid van het kernbestuur van Thuiswinkel.org. Kees is ondernemer in het begeleiden van RvB’s, directieleden, ondernemers en managers bij veranderingen. Uitgangspunt is daarbij het gericht mobiliseren van het talent van elke medewerker.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kees Gabriels is ondernemer. Hij bouwt in zijn praktijk als organisatieveranderaar al jaren aan talentbedrijven in tal van branches.
Hij schreef naast de Talentmanager samen met Jan de Dreu ook het Handboek voor Talent en is een veelgevraagd spreker over talent, verandering en energievolle bedrijfskunde. Kees werkte na zijn studie bedrijfskunde op Nyenrode 22 jaar in de e-commercebranche waarvan vijftien jaar als directielid en ceo, in binnen-en buitenland.
toelichtingIn een moderne organisatie is iedereen onmisbaar. Iedereen heeft een uniek talent, maar niemand gebruikt dat ten volle. Bedrijven die deze overwaarde in mensen het best benutten, hebben een groot concurrentievoordeel. Maar hoe doe je dat in de praktijk?
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.