Het geheim van de vulkaan

Paula King

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het geheim van de vulkaan

gebonden: € 16.95

ISBN: 9789490077082, 280 blz., August 2011
Formaat: 22.2 (h) x 15.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 500 gram.

Uitgever: Brighter World / Dif Books BV

serienaam/reeks: Tephran

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. De vulkaan van het eiland Tephran verbergt een geheimzinnige kracht. Achter de Oneindige Schutting, diep in de krater, bewaakt door het geheimzinnige volk de Karonquin, is die onbereikbaar voor de eilandbewoners.
Tara is de dochter van een arme fabrieksarbeider, Dado de zoon van de Secretaris van de Minister van Orde. Achter de schutting, in het verboden gebied begint hun ongelooflijke geschiedenis. De Wikkadons die de baas zijn op het eiland zijn verbeten om de Blauwe Schijn te bemachtigen. Een boosaardige minister van Wetenschap laat daar zelfs het leger voor uitrukken.


Het eerste deel van de serie van Paula King (in totaal staan er zes boeken op stapel) speelt zich af op het eiland Tephran waar de Wikkadons met harde hand regeren over de andere volken. Een deel van het eiland is tot onbegaanbaar gebied verklaard. Hier woont het inheemse volk de Karonquin die over een magische kracht beschikken. De Wikkadons doen alles om de geheimzinnige Blauwe Schijn te bemachtigen. Een boek vol spanning en avontuur, maar ook een verhaal dat haarfijn de ongelijkheid in de wereld blootlegt. Op geraffineerde wijze komen onderwerpen als kinderrechten, kinderarbeid maar ook de sociale ongelijkheid tussen het ene en andere volk aan de orde.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Het geheim van de vulkaan

gebonden: € 14.95
Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. De vulkaan van het eiland Tephran verbergt ...

Meer boekennieuws op Facebook.