Baby in een droomritme

Lekker slapen zonder huilen

Stephanie Molenaar; Stephanie Lampe

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Baby in een droomritme

gebonden: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490023089, geïllustreerd, 208 blz., November 2018
Formaat: 22.6 (h) x 17.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 617 gram.

Uitgever: Oneiri Publishing

trefwoorden: baby slaap onrustige baby ritme slapen

beschrijving

Slaapt je baby hazenslaapjes? Wil hij maar niet doorslapen of is hij een vroege vogel? Is je baby onrustig?
Met het Droomplan in dit boek geef je je baby op een lieve manier, zonder traantjes, een droomritme. Het gaat uit van baby’s natuurlijke ritmes en leeftijd, zodat je op het juiste moment en op een manier die past bij jullie aan het slapen kunt werken.

Het Droomplan is inmiddels een decennium oud en gestoeld op zowel theorie als praktijk, waardoor veel zorgverleners én ouders deze aanpak en dit boek aanbevelen. In dit boek ook uitgebreide informatie over de oorzaken van onrust bij baby’s, zodat je de werkelijke stoorzender kunt ontmaskeren. Hoe baby’s slapen en welke ontwikkelingen daarbij belangrijk zijn, geeft inzicht in wat je kunt verwachten en hoe je hierop kunt inspelen. De vele voorbeeldritmes, persoonlijke ervaringen van moeders en praktische tips maken dit een toegankelijk en vlot handboek waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Alles over:
• Slaap en hoe je hier meer van krijgt;
• Het krijgen van een ritme, passende bij je baby’s leeftijd;
• Waarom baby’s huilen (en wanneer dit niet normaal is);
• Met handige schema’s en uniek Droomplan.

Stephanie Molenaar is slaap- en onrustdeskundige en baby (slaap)fluisteraar. Ze is een mama met een missie, namelijk alle ukjes
goed laten slapen. Ze is onder meer vaste deskundige bij diverse media en oprichtster van Stichting Onrustige Baby. Ze is auteur van diverse boeken over slapen en onrust, waaronder de diverse edities van Baby in een droomritme, Baby Reflux & andere onruststokers, Dreumes in dromenland en Zo krijg je een blije baby. Stephanie is mama van drie dochters en een zoontje.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Stephanie Molenaar is auteur (10 boeken), slaap- en onrustdeskundige, baby (slaap)fluisteraar en moeder van vier. Als eerste slaap- en onrustdeskundige ontwikkelde ze 14 jaar geleden Droomritme i.s.m. ouders en zorgverleners en traint ze slaapcoaches en professionals. Ze is onder meer vaste deskundige bij diverse media, w.o. magazines, radio en televisie, en oprichtster van de stichting onrustige baby.inhoudsopgave2
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.