Good Practice 2.0 MBO 2, 3, 4 Workbook MBO breed

competentiegerichte methode Engels

Kees van Daalen; Jan van den Bos; Carmen Gerbenzon; Anneke van Dijk; Janet Molenaar; Evelien Joor; Marieke Schipperijn; Mirjam IJzerman

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 21.10: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789490013820, geïllustreerd, 334 blz., March 2010
Formaat: 29.9 (h) x 21.2 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 887 gram.

Uitgever: Deviant, Uitgeverij

beschrijving

GOOD PRACTICE 2.0 is een competentiegerichte methode Engels voor mbo-niveau 2, 3 en 4 met aandacht voor vaardigheden én kennis. De methode is opgezet op basis van de meest voorkomende werkprocessen op ERK-niveau A2, B1 en B1Plus en is geschikt voor alle sectoren. Good Practice 2.0 bereidt volledig voor op het centraal examen (CE) én het instellingsexamen (IE) Engels.
GOOD PRACTICE 2.0 WERKBOEK

In het Good Practice 2.0 Workbook oefen je met praktijkgerichte opdrachten en opdrachten ‘taalgereedschap’. Het Workbook bestaat uit zes units met een vaste inhoudsvolgorde: luisteren, lezen, spreken & gesprek, schrijven, selftest en Final task. Ook bevat elke unit mbo Plusstof en een sectorproject die je kunt gebruiken als je extra uitdaging nodig hebt.
WERKEN MET GOOD PRACTICE 2.0

Binnen de methode Good Practice 2.0 is het Workbook leidend. Vanuit het Workbook word je verwezen naar het Checkbook en naar Studiemeter.nl. Aan het einde van elke unit test je jouw kennis met de selftest. Bij voldoende kennis maak je de final task in het Workbook ter afsluiting van de unit.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.