Droomsplinters

Ingmar MacArthur

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Droomsplinters

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789464355550, 144 blz., July 2021
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 256 gram.

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Aaron heeft het gehad met de saaiheid van zijn leven in een indianenreservaat. Als bovendien de regering de aanleg van oliepijpleidingen door zijn woongebied aankondigt, is de maat vol. Hij besluit te vluchten en vertrekt 's nachts zonder medeweten van de anderen uit het reservaat dat altijd zijn thuis is geweest.
In de stad hoopt hij op nieuwe kansen en een leven zoals hij het kent uit tijdschriften. Dus zet hij alles op alles om een werkvergunning en woonruimte te bemachtigen en incasseert daarbij klappen van de rechtse vuist die de stad in zijn ijzeren greep houdt.
Wat zijn plannen nog meer dreigt te vergiftigen is de uitzichtloosheid van zijn nieuwe stadsomgeving. Hij komt er namelijk al snel achter dat veel stadsbewoners hun ware gezicht achter maskers verbergen. Niets is wat het lijkt.
Maar er speelt nog meer in de stad, veel meer. Criminaliteit en onrechtvaardigheid woekeren onder de betonnen oppervlakte en erboven. Desondanks probeert hij een bestaan op te bouwen. Tot hij valt voor een in geheimzinnigheid gehulde vrouw…

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Droomsplinters

paperback/ gebrocheerd: € 21.95
Aaron heeft het gehad met de saaiheid van zijn leven in een indianenreservaat. Als bovendien de regering de aanleg van oliepijpleidingen ...

Meer boekennieuws op Facebook.