Jim Callahan

De verloren zaak - Codewoord: Innovatis - Buiten diensttijd

Martin Brouwers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jim Callahan

paperback/ gebrocheerd: € 31.85: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464355512, 507 blz., June 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

DE VERLOREN ZAAK
Er worden vijf moorden gepleegd en politierechercheur Jim Callahan wordt voor de haast onmogelijke taak gesteld de dader, of daders, te vinden. De zaak escaleert en hij en zijn teamleden komen in een levensgevaarlijke situatie terecht. Een meedogenloze moordenaar die even inventief als ongrijpbaar blijkt te zijn is hun tegenstander!
In deze thriller doet de jonge Callahan voor het eerst voor het grote publiek zijn opwachting als rechercheur bij het politiebureau van een middelgrote stad. Het gebrek aan ervaring doet hem soms twijfelen aan zijn capaciteiten. Capaciteiten waar anderen niet aan twijfelen.

CODEWOORD: INNOVATIS
Twee moorden en een ontvoering leiden tot een even ingewikkeld als eenvoudig complot, bedacht door een misdadige organisatie die geen enkel mededogen kent. Als rechercheur Jim Callahan te dicht bij de waarheid komt, wordt ook hij een doelwit!

BUITEN DIENSTTIJD
Volg rechercheur Jim Callahan van afdeling moordzaken op de voet in deze 10 korte, opmerkelijke thrillers. Alleen deze keer niet in zijn hoedanigheid als rechercheur. Ook buiten diensttijd is het leven van Callahan nooit saai!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.