Mijn adressenboekje

Adressenboek met ruimte voor 300 adressen - ook te gebruiken als telefoonboek / telefoonboekje

Miljonair Mindset

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mijn adressenboekje

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464355314, geïllustreerd, 50 blz., June 2021

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In deze handige adressenboekje heb je voldoende ruimte om 300 adressen van geliefden te noteren. Je zal nooit meer contactgegevens of een adres vergeten met deze adressenboekje. Het is zowel geschikt voor vrienden en kennissen als voor zakelijk. Daarnaast kan je deze adressenboek ook als telefoonboekje of e-mailregister gebruiken.

Op iedere pagina kan je het volgende noteren: - naam – adres – postcode / woonplaats – emailadres en telefoonnummer. Ook kan je boven op de pagina noteren wat de categorie is. Je kan jouw eigen systeem gebruiken. Sommige mensen willen contactinformatie alfabetisch noteren, terwijl anderen de voorkeur geven voor categorieën zoals zakelijk, vrienden en etc. Je kan op jouw eigen manier orde en structuur hierin brengen. Dus als je het liever als telefoonboek gebruikt dan is dit ook mogelijk.

Het is het ideale adressenboek voor mensen die veel contacten hebben en op zoek zijn naar een elegante, marmeren notitieboek zonder te veel poespas. Het is ook ideaal als cadeau!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Mijn adressenboekje

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
In deze handige adressenboekje heb je voldoende ruimte om 300 adressen van geliefden te noteren. Je zal nooit meer contactgegevens of een ...

Meer boekennieuws op Facebook.