Kilometerregistratieboek Life is a journey, Enjoy the ride

Kilometerregistratieboekje om alle privé en zakelijk gereden kilometers van zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s bij te houden.

Miljonair Mindset

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kilometerregistratieboek Life is a journey, Enjoy the ride

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789464355284, geïllustreerd, 74 blz., June 2021

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In deze luxe kilometerregistratieboek kan je alle privé en zakelijke gereden kilometers op een eenvoudige manier bijhouden. Dit zowel voor jouw normale auto, als voor de auto van de zaak. Het zorgt ervoor dat u een sluitende administratie voor de belastingdienst heeft.

Het kilometerregistratie formulier is volledig Nederlandstalig en bestaat uit twee onderdelen. Op de eerste twee pagina’s kan je belangrijke informatie bijhouden. Je kunt de naam van de berijder, de merk en type auto, het kenteken, de begindatum en de einddatum bijhouden. Dit is ideaal als er meerdere berijders zijn of als jij van leaseauto gaat wisselen.

Daarna kan je 72 pagina’s lang jouw kilometerregistratie invullen. Je noteert hierbij het volgende: – het ritnummer, de datum, de beginstand, de eindstand, het vertrekadres, het bezoekadres, de route, zakelijke kilometers en privé kilometers. Ideaal om uw bijtelling bij te houden. Op iedere pagina kan je ook bovenaan de periode noteren, zodat je makkelijk door alle bedrijfsformulieren kan zoeken.

Er is genoeg ruimte om snel alle gegevens van jouw rittenregistratie in te vullen. Handig als jij onderweg bent en haast hebt!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Kilometerregistratieboek Life is a journey, Enjoy the ride

paperback/ gebrocheerd: € 18.00
In deze luxe kilometerregistratieboek kan je alle privé en zakelijke gereden kilometers op een eenvoudige manier bijhouden. Dit zowel voor ...

Meer boekennieuws op Facebook.