Zelfvoorzienend Samenleven

Irene Verweij

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zelfvoorzienend Samenleven

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464354270, geïllustreerd, 250 blz., June 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Zelfvoorzienend Samenleven is een praktisch boek dat inzicht geeft in wat het betekent om zelfvoorzienend in het leven te staan. Dit boek werkt met een mooie paradox: samenleven en tegelijkertijd zelfvoorzienend zijn. We mogen weer zelfredzaam worden in verbinding met de ander, gedragen door de lokale maatschappij. Zorgdragend voor onze basisbehoeften op het gebied van voedsel, energie, wonen en meer.

Zelfvoorzienend Samenleven bestaat uit drie delen: Hoofd, Hart en Handen. In het deel Hoofd wordt onderzocht hoe het denken zelfredzamer kan worden. In het deel Hart ligt het accent op de verbinding met een ander. Wanneer dit vanuit het hart gebeurt, is samenwerken vreugdevol en eenvoudig. In het derde deel Handen wordt een praktisch vijf stappenplan uitgewerkt om daadwerkelijk zelfvoorzienend te gaan leven. Veel passeert de revue: van off grid leven, tiny house en lokale valuta tot aan permacultuur, moestuin, voedselbos en nog veel meer.

Zelfvoorzienend samenleven nodigt uit tot een maatschappijverandering die begint bij onszelf. Het biedt een mogelijk Plan B gebaseerd op natuurlijke principes en met respect voor de natuur en de mens die daarin leeft. Doe je mee?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.