Hét antwoord op ANGST

3e Editie

Jan Strik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hét antwoord op ANGST

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789464353143, 130 blz., May 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

De emotie angst speelt een belangrijke rol in ons leven. Gelukkig meestal in positieve zin. Als angst overmatig sterk wordt, maakt angst het leven zuur.

In dit boek beschrijf ik mijn ervaringen en ontdekkingen over angst en de andere emoties. Ik beschrijf wanneer de emotie angst naar boven komt en waarom. Problemen kun je pas adequaat oplossen als je de kernoorzaak weet. De kernoorzaak van angst wordt in dit boek uitgebreid toegelicht. Een kernoorzaak die sinds 2014 nog nimmer is weerlegd. Tevens leg ik de relaties met andere emoties, met stemmingen en met ongezond en ongewenst gedrag. Bijzondere aandacht geef ik aan de rol van teleurstellingen, schaamte en stress. Ik leg mijn theorie verder uit in de hoofdstukken depressie, burn-out, verslaving, dwang en pesten. Stappenplannen en oefeningen ontbreken in dit boek. Het is een boek met antwoorden. Antwoorden die een einde maken aan je piekeren. Mijn theorie is een geheel nieuwe kijk op angst, die al voor velen succesvol is gebleken. Het ontdekkingsverhaal is een beproefde aanpak geworden.

Ik ben ervan overtuigd dat jij de antwoorden vindt die je zoekt. Die uitdaging ga ik aan. De mooiste woorden zijn antwoorden.

Jan Strik

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.