Essentiële behoeften in het leven

Hoe ze te verkrijgen en te houden

Kees Van der Wal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Essentiële behoeften in het leven

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789464352634, 152 blz., April 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Wanneer mensen praten over wat belangrijk is in het leven, zijn er veel verschillende antwoorden, hoewel veel mensen minstens één zelfde wens zullen hebben: een goede gezondheid. In deze, wat ik noem, motivatie en zelfhulproman, zal gezondheid één van de onderwerpen zijn, maar vele andere wensen zullen ook worden besproken.
Wat maakt iemand gelukkig in en met zijn leven? We kunnen bij deze vraag geen algemeen antwoord geven, omdat iedereen zijn eigen wensen, dromen en prioriteiten heeft. Ook, waar, en de manier waarop we opgroeien, kan grote invloed hebben op hoe ons leven zich zal ontwikkelen vanaf het moment dat we deze wereld betreden. Niets is gewoon rechttoe rechtaan en er zijn veel obstakels in ieders leven om eerst te detecteren en te erkennen, voordat je een manier vindt om met deze obstakels om te gaan.
Dit wordt een boek, geschreven door iemand die de wereld rondreisde en werkte en socialiseerde met alle niveaus van de samenleving.

Uit alle onderwerpen, oplossingen, adviezen en feiten om te weten, en alle aanbevelingen, kunt u diegene kiezen die bij u passen.
Lees dit boek en kies wat je denkt dat goed voor je zal doen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.