Ik vertrek...... naar Suriname !

Een nieuw bestaan onder de tropische zon.

Peter Braxhoofden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ik vertrek...... naar Suriname !

paperback/ gebrocheerd: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464352610, geïllustreerd, 251 blz., April 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Suriname is niet gelijk het land waaraan de meeste mensen denken om naar te emigreren, maar wij hebben geen dag spijt van ons besluit. Een mooi land, vriendelijke mensen en veel mogelijkheden. Waar kan je nog je eigen huis bouwen? Precies in Suriname.

Omdat ik zonder werk kwam, maar nog lang niet aan pensioen toe was hebben we deze stap naar een nieuw begin genomen. In ons privé hadden we genoeg te doen en onze hulp was zeer welkom in Suriname. De waardering voor onze inzet is groot en we willen iedereen bedanken die ons geholpen heeft deze stap te maken. De tijd vliegt hier voorbij en het mooie is dat cultuur geen belemmering is, maar een uitbouw van je mogelijkheden. Nieuwe kansen die je krijgt om anderen te laten zien waar ze in de tijd staan en wellicht de hulp te kunnen geven om ook van hun bestaan een succes te maken.

Onze schepper staat daarin centraal, want zonder hem kunnen we niets, dat is ons al jaren duidelijk, maar langzaam groeit gelukkig dat begrip bij veel mensen om ons heen, waardoor de tevredenheid toeneemt en de stress van alledag wegvloeit. Als je twijfelt aan het drukke Nederlandse leven, maar je nog niet waar je heen wilt, lees dan onze ervaringen als hulp.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.